Cinci întrebări cu Roxana Văduva – interviu

Roxana Văduva – Producător

Film: Vânătoarea de cerbi / The deer Hunting, regia Andrei Olănescu – nominalizat la categoria Cel mai bun Producător Independent pentru un Film Românesc de Școală”

*

Emilia Chebac: De ce ai decis să devii regizor/producător?

Roxana Văduva: Așa au venit lucrurile, iar eu le-am îmbrățișat cu drag și curiozitate. Îmi place foarte mult să fiu producător. Consider că mă definește și mă completează ca actriță. În plus m-a făcut mult mai puternică. Mă bucur că, având un job stabil, pot să profesez acestă meserie.
Emilia Chebac: Definește-te în trei cuvinte.

Roxana Văduva: Puternică, determinată, corectă.

Emilia Chebac: Care este calitatea pe care o apreciezi cel mai mult la o persoană?

Roxana Văduva: Sunt mai multe: onestitatea, încrederea în sine un lucru care în ziua de azi cumva e mai greu de câștigat și inteligența.

Emilia Chebac: Ce personalitate admiri?

Roxana Văduva: Pe mama. M-a inspirat de mică și m-a susținut enorm în tot ce am făcut. O consider modelul meu. Pe cât este de puternică, pe atât de sensibilă. Am fost mereu prietene. M-a sprijinit chiar și atunci când nu am făcut alegeri bune. Sunt mândră de educația pe care mi-a dat-o. Roadele se reflectă în toate proiectele și realizările mele.

Emilia Chebac: Consideri că festivalul IPIFF – prin premiile și recompensele oferite – sprijină producătorii de film independenți?

Roxana Văduva: Clar, da! Existența acestui festival te face să simți că munca îți este apreciată, văzută și auzită. E fain să te conectezi cu alți oameni talentați.

Scriu pe  emiliachebac.com.  Dacă v-a plăcut articolul meu mă puteți găsi pe pagina de facebook a blogului sau pe contul meu de instagram.

 

 

 

În lipsa unui acord scris, pot fi preluate maxim 500 de caractere din acest text, fără a depăşi jumătate din articol. Este obligatorie citarea sursei emiliachebac.com, cu link către site, în primul paragraf, și cu precizarea „Citiţi integral pe emiliachebac.com”, cu link, la finalul paragrafului.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Accept Politica de Confidențialitate.